Constatare defectiune / probema

Reparatii / Service

Verificarea functionalizatii slotului de procesor , placa video, placa de sunet , sau a sloturilor memoriilor RAM . Totodata vom verifica si porturile PCI , Sata si IDE , porturie USB , butoanele carcasei , etc .

Cea mai sigura modalitate de a verifica un procesor este de al monta pe o placa de baza compatibila ( slotul de pe placa de baza trebuie sa fie compatibil cu procesorul ) , ulterior el trebuie testat in sarcina maxima . Tot acest proces ne ajuta sa identificam daca procesorul , in timpul testului ( cu programe special concepute pentru verificarea procesorului ) procesorul lucreaza in parametri normali .

Placutele cu memorie RAM ale calculatorului sunt de mai multe tipuri DDR, DDR 2, DDR 3 sau DDR 4. Daca memoriile RAM nu funtioneaza, ai putea intampina probleme.  La pornirea calculatorului apare ecranul albastru , lipsa semnalului video sau imagina devinde nemiscata ( ingheata ) . Pentru a testa memoria RAM se folosesc programe profesionale specializate in a oferi rapoarte cu privire la functionalitatea memorie RAM .

De cele mai multe ori cand o sursa de alimentare ( piesa din calculator ce alimenteaza toate componentele calculatorlui ) nu functioneaza , problemle sunt mari . Calculatorul nu porneste, se restarteaza necontrolat , acestea fiind doar 2 exemple atunci cand sursa de alimentare nu functioneaza. Pentru a o testa, se foloseste aparat special de masurat valorile tensiunei .

Fie ca este integrata ( in procesor ) sau dedicata , placa video este responsabila cu semnalul video pe care calculatorul il transmite catre un monitor. De cele mai multe ori calculatoarele desktop folosesc placi video dedicate. Sunt mai performante decat cele integrate. Atunci cand monitorul / TV-ul sau alt device conectat pentru a prelua semnal video de la calculator , nu primeste semnal video , prima verificare se face la placa video. Placile video dedicate se pot verifica pe alte placi de baza complet functionale. Aceste programe simuleaza rularea unor jocuri video ce necesita resurse considerabile .

Solutii software

Devirusare PC/Laptop, recuperari de date, instalare programe si sisteme de operare cu drivere, etc.

Te putem ajuta cu preluarea echipamentului de la domiciliu, in cazul in care nu ai timp sa-l aduci la noi. Nu trebuie decat sa soliciti asta:

1Tariful pentru deplasare este de 45 lei si include preluarea echipamentului, constatarea si returnarea echipamentului, reparat sau nu in functie de ce alegi;

2Constatarea/diagnosticarea se poate face doar in locatiile noastre;

3Intotdeauna vom completa si semna un process verbal de predare si primire;

4Dupa diagnosticare iti vom comunica pretul cat si timpul necesar pentru a repara defectiunea si vom incepe lucrul doar dupa acceptul tau;

5Iti predam echipamentul in cel mai scurt timp , reparat sau nu , in functie de ce alegi !

ITI REPARAM LAPTOPUL, CALCULATORUL SI IMPRIMANTA, ORICARE AR FI PROBLEMA, DOAR IN BUCURESTI!

In aceste zile, laptopurile si tabletele, deoarece sunt portabile si usor de folosit, devin un gadget din ce in ce mai uzual. Ca oricare tehnologie, ele devin din ce in ce mai performante, mai rapide, mai tehnologizate. Dupa o perioada de utilizare isi pierd aceste performante, fiind necesara o operatie de curatire si de imbunatatire a lor .
Experienta acumulata din anul 2002 ne recomanda ca fiind un ajutor de nadejde. Deci inainte de a lua o decizie privitoare la achizitionarea sau repararea unui echipament – pur si simplu intrebati-ne.