Devirusare calculator / laptop

Ce trebuie sa stii atunci cand doresti sa devirusezi calculatorul/laptop-ul?

1. Acest proces dureaza in functie de cat de mult continut exista pe HDD/SSD;
2. Timpul necesar este cuprins intre 12 – 48 h;
3. Nu veti pierde date important in urma devirusarii;
4. Veti beneficia de un antivirul gratuit care sa va protejeze calculatorul ulterior;
5. Putem prelua echipamentul de la domiciliu dvs (la cerere);

Sfaturi utile pentru a proteja calculatorul / laptopul de o posibila infectare cu virusi

1. Internetul este folosit de catre noi in mod frecvent. Defapt de multe ori este motivul pentru care pornim calculatorul/laptop-ul. Internetul este principala “sursa“ de unde accidental primim virusi.

Site-urile pe care navigam pot avea reclame ce au ca rol trimiterea virusilor in calculator, ulterior afisand abuziv reclame in browser si nu numai.

Mail-ul este o alta posibila “sursa” de la care putem primi virusi. De cele mai multe ori primim mail-uri SPAM prin care sunt afisate reclame, oferte, in principiu fals-uri care sa ne tenteze sa le accesam pentru a fi virusati.

Site-urile de torrent pot fi alta sursa de virusi, in principal cele ce nu necesita cont de logare. Cu totii dorim sa descarcam cele mai noi filme, albume musicale, seriale, jocuri video, etc, fara sa platim (desi platirea unei licente ofera garantia primirii produsului/serviciului exact in forma originala de la producator) licente sau drepturi de autor, iar site-urile de torrent sunt foarte accesate cu acest scop, din acest motiv unele site-uri contin virusi pentru a face spam ulterior in calculator.

2. Utilizarea calculatorului / laptop-ului fara internet nu inseamna 100 % FARA VIRUSI. Poti primi virusi din memorii USB, carduri de memorie, telefoane (ce au luat contact cu alte devide-uri). Foarte dese sunt cazurile cand fisierele cu extensia .exe, accesate iti instaleaza un virus in calculator ce are ca rog spamarea calculatorului sa ingreunarea lui in rulare.

3. Iti recomandam instalarea unuia din antivirusii gratuiti: AVG , Avira sau Avast pentru a preveni/stopa virusarea calculatorului/laptop-ului tau. Alti antivirusi care au perioada de TRIAL de 30 zile pe care ii poti incerca si ulterior achizitiona cu licenta sunt: Bitdefender, Kaspersky, NOD 32, etc.

Solutii software

Devirusare PC/Laptop, recuperari de date, instalare programe si sisteme de operare cu drivere, etc.

Te putem ajuta cu preluarea echipamentului de la domiciliu, in cazul in care nu ai timp sa-l aduci la noi. Nu trebuie decat sa soliciti asta:

1Tariful pentru deplasare este de 45 lei si include preluarea echipamentului, constatarea si returnarea echipamentului, reparat sau nu in functie de ce alegi;

2Constatarea/diagnosticarea se poate face doar in locatiile noastre;

3Intotdeauna vom completa si semna un process verbal de predare si primire;

4Dupa diagnosticare iti vom comunica pretul cat si timpul necesar pentru a repara defectiunea si vom incepe lucrul doar dupa acceptul tau;

5Iti predam echipamentul in cel mai scurt timp , reparat sau nu , in functie de ce alegi !

ITI REPARAM LAPTOPUL, CALCULATORUL SI IMPRIMANTA, ORICARE AR FI PROBLEMA, DOAR IN BUCURESTI!

In aceste zile, laptopul,  deoarece este portabil si usor de folosit, devine un gadget foarte folosit de catre noi, consumatorii. Ca oricare tehnologie, ele devin din ce in ce mai performante, mai rapide, mai tehnologizate dar toate dupa o perioada incep sa ruleze mai incet sau pur si simplu se strica.
Noi suntem pregatiti profesional sa iti oferim solutii sau sa iti reparam laptopul cat si sistemul desktop, exact atunci cand ai nevoie. Experienta acumulata din anul 2002, atunci cand am deshis primul nostru centru de reparatii calculatoare, ne ajuta sa fim unii din cei mai buni atunci cand vine vorba de a servisa un laptop, calculator, imprimanta sau tableta.