Inlocuirea componentelor calculatorului

Detalii inlocuire componente

Dupa devizul primit in urma diagnosticarii problemei raportate de catre dvs, este posibil ca una sau mai multe componente alte sistemului desktop sa necesite inlocuirea.

Te poti baza pe noi pentru identificarea celei mai bune solutii atunci cand una sau mai multe piese din calculatorul tau trebuiesc schimbate.

Iti vom oferi componenta / componentele la preturi competitive, cu garantie conform termenilor si conditiilor producatorului , cu garantie la manopera si cu siguranta ca ulterior acestei operatiuni calculatorul tau va functiona optim.

Fiecare componenta in parte necesita investigare specifica in urma careia iti poti da seama daca functioneaza in parametri sau nu.

Folosim ultimele programe si ultimele tehnici de identificare a problemei unei componente iar rata de esec este una foarte mica.

Solutii software

Devirusare PC/Laptop, recuperari de date, instalare programe si sisteme de operare cu drivere, etc.

Te putem ajuta cu preluarea echipamentului de la domiciliu, in cazul in care nu ai timp sa-l aduci la noi. Nu trebuie decat sa soliciti asta:

1Tariful pentru deplasare este de 45 lei. Include preluarea echipamentului, constatarea si returnarea echipamentului, reparat sau nu in functie de ce alegi;

2Constatarea/diagnosticarea se poate face doar in locatiile noastre;

3Intotdeauna vom completa si semna un process verbal de predare si primire;

4Dupa diagnosticare vom iti vom comunica pretul cat si timpul necesar pentru a repara defectiunea si vom incepe doar dupa acceptul tau;

5Iti predam echipamentul in cel mai scurt timp , reparat sau nu , in functie de ce alegi !

ITI REPARAM LAPTOPUL, CALCULATORUL SI IMPRIMANTA, ORICARE AR FI PROBLEMA, DOAR IN BUCURESTI!

In aceste zile, laptopurile si tabletele, deoarece sunt portabile si usor de folosit, devin un gadget din ce in ce mai uzual. Ca oricare tehnologie, ele devin din ce in ce mai performante, mai rapide, mai tehnologizate. Dupa o perioada de utilizare isi pierd aceste performante, fiind necesara o operatie de curatire si de imbunatatire a lor .
Experienta acumulata din anul 2002 ne recomanda ca fiind un ajutor de nadejde. Deci inainte de a lua o decizie privitoare la achizitionarea sau repararea unui echipament – pur si simplu intrebati-ne.