Optimizarea calculatorului/laptopului d.p.d.v. software

Putem recupera date de pe urmatoarele unitati de stocare

1. HDD defect
HDD-uri pentru PC sau laptop , IDE, sATA, ZIF ( 1.8” , 2.5” sau 3.5” ).

2. Stick USB defect
Recuperam datele de pe stick-uri de memorie diferite capacitati . Printre cele mai populare branduri se enumera : Kingstone, Sandisk, Olympus, Kodak, Sony, Verbatim , Corsaire, etc.

3. Card de memorie
Recuperam date de pe carduri de memorie diferite capacitate si clase .

4. Recuperare date de pe SSD-uri
Putem recupera datele de pe SSD-uri de diferite capacitate , de 2.5” / 3.5”.

Solutii software

Devirusare PC/Laptop, recuperari de date, instalare programe si sisteme de operare cu drivere, etc.

Inca te mai doare spatele dupa ultima vizita la service ?
Ti s-a stricat masina sau pur si simplu nu ai timp sa treci pe la noi ?
Stai linistit, venim noi !

1 Tariful pentru deplasare este de 45 lei si include preluarea , constatarea si returnarea echipamentului, reparat sau nu in functie de decizia dumneavoastra privitoare la costul reparatiei.

2 In functie de dificultatea problemei , constatarea si diagnosticarea se poate face si la sediul dvs dupa achitarea taxei de 45 lei cu conditia ca timpul alocat operatiei sa nu depaseasca 10 minute.

3 Fiecare preluare de echipament va fi insotita de un formular in care, la returnarea echipamentului , sunt trecute toate operatiunile efectuate cu costurile aferente .

4 Dupa diagnosticare iti vom comunica pretul cat si timpul estimativ necesar pentru a repara defectiunea si vom incepe lucrul doar dupa acceptul tau;

5 Iti predam echipamentul in cel mai scurt timp , reparat sau nu , in functie de ce alegi !

ITI REPARAM LAPTOPUL, CALCULATORUL SI IMPRIMANTA, ORICARE AR FI PROBLEMA, DOAR IN BUCURESTI!

In aceste zile, laptopurile si tabletele, deoarece sunt portabile si usor de folosit, devin un gadget din ce in ce mai uzual. Ca oricare tehnologie, ele devin din ce in ce mai performante, mai rapide, mai tehnologizate insa dupa o perioada de utilizare isi pierd aceste performante, fiind necesara o operatie de curatire si de imbunatatire a lor.
Experienta acumulata din anul 2002 ne recomanda ca fiind un ajutor de nadejde , deci inainte de a lua o decizie privitoare la achizitionarea sau repararea unui echipament – pur si simplu intrebati-ne.