Service imprimante

SERVICE IMPRIMANTE INKJET / LASER SI COPIATOARE IN BUCURESTI

In cazul imprimantelor , pentru estimarea corecta a costului reparatiei, va asteptam cu echipamentul la sediile noastre sau puteti apela la serviciul de colectare echipament de la domiciliu.

ITPunct va oferta servicii de diagnosticare si reparatii imprimante sau copiatoare, diferite modele, color sau alb negru, ink jet sau laser jet la preturi competitive, in Bucuresti.

Procedura diagnosticare/reparatii imprimante/copiatoare:

Echipamentul trebuie adus in unul din centrele noastre sau puteti opta pentru serviciul de preluare a echipamentului de la domiciliu;
Intotdeauna se va intocmi un proces verbal de predare primire;
Timpul necesar pentru diagnosticare/constatare defect este cuprins intre 24-48 h in functie de gradul de ocupare a service-ului;
Dupa detectarea defectului , se comunica pretul final pentru reparatie cat si timpul necesar reparatiei;
Se incepe procedura de reparatie doar dupa acceptul clientului;
La finalizarea reparatiei , clientul primeste notificare cu privire la finalizarea procedurii de reparatie a imprimantei / copiatorului , telefonic , prin SMS , e-mail sau WhatsApp;
La predarea produsului , produsul se probeaza sau se arata teste dupa reparatie, se semneaza un alt forumular de predare primire se ofera certificatul de grantie al manoperei si se achita integral suma comunicata dupa constatare/diagnosticare.

Sfaturi utile din partea echipei ITPunct – service de reparatii imprimante sau copiatoare Bucuresti

Pentru orice imprimanta/copiator aflat in garantie folositi DOAR cartuse/tonere NOI OEM (ORIGINALE). Te putem ajuta cu cele mai bune preturi pentru acest tip de produse.
Iesit din garantie, echipamentul poate functiona cu cartuse/tonere compatibile, NOI. Calitatea printului este aproape la fel ca la cele OEM, diferenta mare fiind la pret. Cartusele noi compatibile au preturi mult mai scazute fata de cele OEM.
Exista varianta de a reumple cartusele sau tonerele de imprimante/copiatore. Oferim acest serviciu iar preturile sunt mai mici decat a celor noi OEM sau COMPATIBILE. Calitatea este deasemeni buna doar ca acest serviciu nu se poate aplica la nesfarsit, numarul de reumpleri acceptat depinzand de la model la model.
Folositi hartie de buna calitate. Hartia obisnuita de imprimanta/copiator are 80 gr dar puteti opta si pentru alte grosimi, in centrele noastre gasiti hartie/carton de la 80 gr pana la 300 gr, mat sau lucios.

Solutii software

Devirusare PC/Laptop, recuperari de date, instalare programe si sisteme de operare cu drivere, etc.

Inca te mai doare spatele dupa ultima vizita la service ?
Ti s-a stricat masina sau pur si simplu nu ai timp sa treci pe la noi ?
Stai linistit, venim noi !

1Tariful pentru deplasare este de 45 lei. Include preluarea echipamentului, constatarea si returnarea echipamentului, reparat sau nu in functie de ce alegi;

2Constatarea/diagnosticarea se poate face doar in locatiile noastre;

3Intotdeauna vom completa si semna un process verbal de predare si primire;

4Dupa diagnosticare vom iti vom comunica pretul cat si timpul necesar pentru a repara defectiunea si vom incepe doar dupa acceptul tau;

5Iti predam echipamentul in cel mai scurt timp , reparat sau nu , in functie de ce alegi !

ITI REPARAM LAPTOPUL, CALCULATORUL SI IMPRIMANTA, ORICARE AR FI PROBLEMA, DOAR IN BUCURESTI!

In aceste zile, laptopurile si tabletele, deoarece sunt portabile si usor de folosit, devin un gadget din ce in ce mai uzual. Ca oricare tehnologie, ele devin din ce in ce mai performante, mai rapide, mai tehnologizate. Dupa o perioada de utilizare isi pierd aceste performante, fiind necesara o operatie de curatire si de imbunatatire a lor .
Experienta acumulata din anul 2002 ne recomanda ca fiind un ajutor de nadejde. Deci inainte de a lua o decizie privitoare la achizitionarea sau repararea unui echipament – pur si simplu intrebati-ne.